Deze vrouw zorgde 2 jaar lang voor deze 4 wolven. Nadat ze haar 2 maanden niet gezien hebben, storten ze zich op haar. Het einde is onverwacht!

Polar Zoo is een Noors natuurpark waar grote roofdieren wonen zoals beren, wolven en lynxen, samen met hun prooien zoals herten, elanden en rendieren. Anita is een verzorgster die twee jaar lang 4 wolven onder haar hoede had. Nadat ze na een afwezigheid van twee maanden naar het park terugkeerden, gebeurde er iets bijzonder.

De wolven knuffelen Anita alsof het een oude vriend was. Ondanks het feit dat ze haar al twee maanden niet gezien hadden, overstelpen ze haar met genegenheid. De liefde van dieren kent echt geen grenzen!

DEEL deze mooie video met je vrienden!

Geef een reactie

Dat randje aan je koffiefilter? Híer moet je dat eigenlijk voor gebruiken, wist jij dit?

Eigenaar vraagt kaketoe om in haar kooi te gaan – bekijk nu haar onbetaalbare reactie