Grootvader past op kleinzoon tijdens weekend, dan krijgen de ouders een bericht die ze nooit zullen vergeten

Het is dan ook een geruststellend gevoel wanneer kersverse ouders hun kindje bij de grootouders achterlaten om op ze te letten. Ze hoeven zich geen zorgen te maken. Je kent hun ouderlijke eigenschappen en je weet dat ze van je kind houden.

Thuis bij oma en opa is als een tweede thuis.

Er zijn vele gelukkigen die dichtbij de grootouders wonen en hun kinderen er eventjes kunnen achterlaten tijdens boodschappen. Het is een geruststellend gevoel.

En ook de grootouders genieten hiervan. Het houdt hen jong, en grootouders die regelmatig voor de kleinkinderen zorgen zouden zelfs langer leven.

David Waterhouse is een politieagent in Dallas die onlangs op pensioen is gegaan. Zijn kleinzoon en kinderen, die in de staat Kentucky wonen, noemen hem “Pawpaw”.

Babysitten

David is een toegewijde grootvader en zou bij manier van spreken een vlucht naar Kentucky nemen op het allerlaatste moment om voor zijn dierbare kleinzoon te zorgen. Maar zijn familie neemt hem soms in de maling, omdat hij niet goed overweg kan met technologie. David heeft immers nog een oude gsm.

Hij heeft geen Facebook en is nooit online, tenzij hij moet. Wat hij wel graag doet is foto’s nemen met zijn oude telefoon.

Toen David wat tijd zou doorbrengen met zijn kleinzoon, kon zijn geluk niet op. De mama en papa hadden een deugddoende vakantie nodig en dus stond opa David klaar om te helpen.

Geniaal trucje van Opa

David gebruikt zijn talent als fotograaf om de mama en papa op de hoogte te houden over hun zoontje. Hij legde de kleine Ty naast een briefje waarin hij vertelde over zijn dag.

De briefjes waren schattig, maar ook zeer grappig. Het toont nog maar ’s aan hoe graag deze opa zijn lieve kleinzoon ziet.

Bekijk de grappige beelden in de video hieronder:

Bron:nl.newsner.com

Geef een reactie

165 absurde babynamen die Nederlandse ouders hun kinderen hebben gegeven!

Wat is een grotere boosdoener voor je gezondheid: zout of suiker?