Ken je die ‘Vrouw met de baard’ van het Songfestival nog? Dit is hem vandaag de dag:

In september 2013 kondigde de Oostenrijkse staatsomroep ORF aan dat Neuwirth als Conchita Wurst was geselecteerd. Hij was geselecteerd als degene die Oostenrijk zou vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2014. Dit was destijds in de Deense hoofdstad Kopenhagen met het nummer Rise Like a Phoenix. Neuwirth won daar op 10 mei 2014 de finale. Conchita stond ook wel bekend als de ‘Vrouw met de baard’ op het songfestival.

Vrouw met de baard

Conchita’s lokken zijn nu kort en platinablond. En niet zo’n beetje, ook zijn baard en wenkbrauwen zijn in de verf gezet. De nieuwe look was voor het eerst te zien in de videoclip van het nieuwe nummer Hit Me. Je zou hem bíjna niet herkennen. Totdat hij zijn heupen losgooit natuurlijk.

Geef een reactie

Weleens het geluid gehoord van 2 Alpaca’s die lekker de grote daad aan het verrichten zijn?

Monica Geuze post een hele fijne foto van zichzelf liggend in bad