Boze boeren in Boxtel pakken de dierenactivisten genadeloos goed hard terug!

Het is erg gezellig in Boxtel en dat heeft allemaal te maken met het feit dat dierenrechtenactivisten van de internationale organisatie Meat the Victims als sinds het middaguur de varkensfokkerij aan de Brede Heide bezetten. Volgens de activisten begeven zich in de boerderij tientallen gewonde varkens en de actievoerders eisen dat de eigenaar hen in staat stelt deze dieren mee te nemen. Sinds het begin van de avond zijn er ook tientallen boeren aanwezig om een tegenactie te voeren.

 

Gezelligheid in Boxtel

Maar het werd nog gezellig daar, want ook de Mobiele Eenheid (ME) is inmiddels aanwezig. Op social media circuleren er foto’s en een video dat er auto’s op zijn kop of kant worden gegooid. Het zal dus waarschijnlijk niet snel rustig worden in Boxtel.

Geef een reactie

Intens droevig nieuws voor alle diehard-fans van Fabiola ‘PRRTT’!

‘Timtation’ komt ongevraagd langs bij “zijn” erg depressieve Deborah!