Intens droevig nieuws voor alle diehard-fans van Fabiola ‘PRRRTT’!

Afgelopen week werd het Instagram account van de omstreden Fabiola Volkers verwijderd. Althans, veel mensen zeiden dat Fabiola haar account zélf had verwijderd. Hieronder zie je namelijk een screenshot van een melding die iemand op Instagram kreeg. In deze melding zegt Instagram dat ze het account van Fabiola hebben verwijderd, omdat het in strijd is met de richtlijnen van de community.

 

Fabiola is eindelijk weg!

Waarschijnlijk hebben, net zoals deze persoon, heel veel mensen het account van Fabiola gerapporteerd bij Fabiola. Dat heeft geresulteerd in een (automatische) ban van Instagram. Fabiola zelf is dus tegen de richtlijnen van Instagram:

Geef een reactie

YouTuber Gio heeft een nieuwe vriendin en die is niet mis kunnen we je wel zeggen:

Veel kijkers verbazen zich over ‘dik en arm’ gezin uit programma ‘Steenrijk, Straatarm’