Intens droevig nieuws voor alle diehard-fans van Fabiola ‘PRRTT’!

Afgelopen week werd het Instagram account van de omstreden Fabiola Volkers verwijderd. Althans, veel mensen zeiden dat Fabiola haar account zélf had verwijderd. Hieronder zie je namelijk een screenshot van een melding die iemand op Instagram kreeg. In deze melding zegt Instagram dat ze het account van Fabiola hebben verwijderd, omdat het in strijd is met de richtlijnen van de community.

 

Fabiola is eindelijk weg!

Waarschijnlijk hebben, net zoals deze persoon, heel veel mensen het account van Fabiola gerapporteerd bij Fabiola. Dat heeft geresulteerd in een (automatische) ban van Instagram. Fabiola zelf is dus tegen de richtlijnen van Instagram:

Geef een reactie

‘Timtation’ komt 0ngevraagd langs bij “zijn” depressieve Deborah!

Boze boeren in Boxtel pakken de dierenactivisten genadeloos goed hard terug!