YouTuber Gio heeft dus een nieuwe vriendin en die is niet mis kunnen we je zeggen:

De Rotterdamse Giovanni Latooy, ook bekend als kortweg Gio, is een Nederlandstalige vlogger op YouTube en acteur. Hij is begonnen in 2012 en is nu nog altijd een groot succes. Latooy maakt op 21 augustus 2016 bekend dat hij een relatie had met collega-YouTuber Juultje Tieleman. Het was een knipperlichtrelatie die eind 2018 definitief tot een einde kwam.

De nieuwe vriendin van Gio!

Youtuber Gio Latooy heeft sinds enige tijd een nieuwe vriendin. Hij wil echter maar nauwelijks iets loslaten over haar, omdat hij dit liever privé houdt. Inmiddels is echter toch bekend geworden om wie het gaat, namelijk influencer Isha van Dijk.

View this post on Instagram

@fashionnova

A post shared by Isha van Dijk (@ishh) on

 

Geef een reactie

‘Timtation’ komt ongevraagd langs bij “zijn” erg depressieve Deborah!

Meisje vraagt effe of iemand haar auto even terug naar Duitsland kan brengen