Gele broek van Dionne Stax trekt weer erg veel bekijks tijdens het journaal!

Dionne Stax, misschien wel de mooiste nieuwslezeres di we ooit gehad hebben in Nederland. Dat is natuurlijk een mening maar de aandacht die ze online krijgt zegt een hoop. En dat helpt natuurlijk om wat meer kijkers te krijgen naar het journaal dat ze presenteert. Al die journaals worden opgenomen en op YouTube gekwakt. En zo nu en dan, wordt zo’n opname hééél vaak bekeken. En dat is niet voor niets!

Gele broek van Dionne Stax!

En dat sommige van die video’s vaak worden bekeken ligt niet aan het nieuws dat ze presenteert zoals je eerder wel kon zien. En ook deze week staat ze weer in de schijnwerpers op YouTube. Dit keer door haar gele broek en vooral dan het moment op minuut 4:56!

Geef een reactie

Wippie 0p ‘t toilet in het vliegtuig 0p je bucketlist? Dit stelletje kan ‘m afvinken:

Pikant filmpje gelekt van Milou 0p een 18± website: