Hoe kun je z0 leven? Een kijkje in het smerigste bewoonde huis van Nederland!

Er zijn dus mensen die nooit wat weg kunnen gooien en alles bewaren in hun huis. Zogenaamde hoarders. Dat kan een tijdje goed gaan, maar na een tijdje heb je geen ruimte meer om de rommel te bewaren. Gaan er dingen stinken en misschien komen er zelfs wel dieren op bezoek die je liever niet zou zijn. Deze beelden zijn gemaakt in het huis van een hoarder ergens in Nederland. Gevalletje container huren en alles weggooien. Dit huis is misschien wel het smerigste huis van Nederland.

Smerigste huis van Nederland

Er bestaan indicaties dat het aantal dwangmatige verzamelaars hoger is dan men op het eerste gezicht zou verwachten. In Groningen (204,000 inwoners) zijn 30 tot 40 hoarders geidentificeerd, maar dit is waarschijnlijk het topje van de ijsberg. Andere schattingen gaan uit van 2.5 % of zelfs 6 a 7 % van de bevolking. Wat daar erg aan is? Kijk maar eventjes mee:

Geef een reactie

Lauren ziet eruit als een best schattig meisje toch? Wacht maar tot jij dit te zien krijgt:

Gaby Blaaser trekt speciaal voor jou lekker haar shirtje effe omlaag