Meisje vraagt effe of iemand haar auto even terug naar Duitsland kan brengen

Veel ophef eerder deze week in het Noord Brabantse Boxtel. Dierenactivisten hielden daar een varkensfokkerij bezet omdat ze vinden dat die beesten in Nederland slecht worden behandeld. Dus besloten ze zomaar naar binnen te dringen en pleegden daarmee eigenlijk gewoon huisvredebreuk. Die avond waren er heel wat boeren naar Boxtel afgereisd om de getroffen boer te steunen.

 

Vast hard gelachen om deze oproep

O.a. auto’s van de dierenactivisten moesten het ontgelden en werden op hun kant op kop gerold. Een lief Duits meisje is nu op zoek naar iemand die haar auto van Nederland naar Duitsland kan brengen. Waarschijnlijk zullen er aardig wat boeren keihard moeten lachen om haar oproep.

Geef een reactie

YouTuber Gio heeft dus een nieuwe vriendin en die is niet mis kunnen we je zeggen:

Gele broek van Dionne Stax trekt weer veel bekijks tijdens het journaal!