Plkant filmpje gelekt van Milou op een 18++ website:

Er zijn beelden waar Milou aan het FaceTimen is met een nog onbekende man waarbij ze alles uittrekt. Helaas voor Milou zijn deze beelden op een ietwat foute website terecht gekomen. De video gaat hard en is al door 50 duizend mensen bekeken. De beelden heeft Milou zelf gemaakt maar het was waarschijnlijk niet helemaal de bedoeling dat deze online zouden komen.

 

Filmpje van Milou

Milou vond het tijdens Temptation al lastig om trouw te blijven aan Heikki, ze kreeg namelijk een erg goede band met de verleider Jietse. Hij verteld ook dat ze na de opnamens ook wel eens hebben afgesproken: “We hebben wel een boeking gehad samen en daar hebben we gekust”

Geef een reactie

Gaby Blaaser trekt speciaal voor jou lekker haar shirtje effe omlaag

Je bloedeigen zus die tijdens de bevalling een selfie maakt en op internet plaatst, altijd fijn!