Vrouw in Alkmaar betrapt pedofiel 0p heterdaad en zet alles op camera

Er zijn een aantal dingen die je niet doet en dat is afspreken met kleine kinderen. Schijnt ene André uit Alkmaar dus wel te doen en heeft dat al vaker gedaan. Sterker nog, André was al een keer landelijk nieuws omdat hij opnieuw op verdenking van ontucht via sociale media was aangehouden. Toch loopt André nog vrij rond en als we deze video mogen geloven probeerde hij weer met een kind af te spreken.

 

Marijke ging de confrontatie aan

Alleen was er deze keer ook Marijke en Marijke ging de confrontatie aan met André. We weten niet hoe het is afgelopen, maar we hebben wel sterk het idee dat André niet vrij op straat mag rondlopen of op het net mag rondsurfen.

Geef een reactie

Mental Theo maakt stuiter-remix van Arcade van Duncan Laurence

Gemaskerde inbreker breekt door het raam in het huis in. Maar seconden later ziet de schoft zijn vergissing in.