Waarom je dus nooit te ver moet gaan met het pesten van anderen

Pesten is het gedrag waarbij iemand herhaald en gedurende langere tijd door anderen bejegend wordt op manieren die leiden tot fysieke verwonding en/of psychisch lijden. Pesten komt helaas op scholen nog veel te vaak voor. Vaak weten scholen niet hoe ze om moeten gaan met pestkoppen, waardoor zij rustig door kunnen gaan tot ze te ver gaan en er een slachtoffer valt…

Vaak is degene die gepest wordt het slachtoffer, echter zijn er soms bijzondere momenten waarop de pestkop krijgt wat hij verdiend. Want lang niet iedereen pikt het om gepest te worden. Soms is de maat vol bij de slachtoffers en dan nemen ze het voor zichzelf op. In de onderstaande beelden is te zien hoe een slachtoffer getreiterd word en zelfs een eerste klap vangt. Dan is de maat vol en neemt hij het voor zichzelf op en leert de pestkop een goed lesje!

Geef een reactie

Teleurgestelde vaders komen erachter dat hun dochters erg groot worden

Amsterdammer is midden in de nacht 0p stap gegaan om auto’s op te pimpen:

Terug naar Boven