Met deze wimper primers heb je wimpers waar je U tegen zegt

Mogen we aan je voorstellen: wimper primer. Een vrijwel onbekend product, dat wel heel veel voor je kan doen. Een wimperprimer breng je aan als een soort basislaagje, voordat je mascara aanbrengt, net als dat je bij een gezichtsprimer doet voor je je foundation opbrengt. Als je daarna je mascara opbrengt blijft hij beter zitten en worden je wimpers nog langer, voller en gekrulder. Alleen maar voordelen dus! Wij hebben de beste mascara primer uitgekozen en toegevoegd tot dit lijstje hieronder. Welke ga jij proberen? 😃

We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.

1Chanel – La Base Marscarabasis
beste-mascara-primer
CHANEL VIA ICI PARIS

Door deze primer wordt de kleur van de wimpers nog intenser en mooier. Het borsteltje pakt elk haartje en geeft het de voeding die die nodig heeft. Ook heeft deze primer een herstellende en verbeterende werking, zodat de wimpers sterk worden.

2Dior – Maximizer 3D Primer
beste-mascara-primer
DIOR VIA DOUGLAS

Deze primer zorgt voor een 3D effect en extreem volle wimpers. Ook zit er een serum in die ervoor zorgt dat de wimpers gevoed worden en betere uitstraling krijgen. Daarnaast zit er ook Pure WhiteTM dit zorgt ervoor dat de kleur van de wimpers nog intenser wordt, waardoor je wimpers ook zonder mascara goed te zien zijn.

3Givenchy – Base Mascara Perfecto
beste-mascara-primer
DE BIJENKORF

Deze primer zorgt voor een goed beschermlaagje over je wimpers en helpt je mascara om nog beter z’n werk te doen. Dus meer volume, voller, langer en intenser kleur.

4Barry M – Lash Saver
beste-mascara-primer
ASOS

Deze wimper primer bevat vitamine B en E en maakt de wimperharen gezonder, sterker en stimuleert de groei.

 

5Pixi – Black Lacquer Lash Primer
wimper primer 
PIXI VIA THE MAKEUP SPOT

Deze multifunctionele primer beschermt en ‘prept’ de wimpers en zorgt voor volle, volumineuze wimpers. De rijke zwarte formule van de Lash Primer is voorzien van vitamine E en C met panthenol waarmee de wimpers in optimale conditie worden gehouden.

6LancĂŽme – Cils Booster XL Mascara Base
wimper primer
LANCÔME VIA DE BIJENKORF

Een witte mascarabasis die de wimpers omhult en optimaal voorbereidt op de make-up. Dankzij deze basis is het effect van je mascara nog groter en lijken je wimpers langer en voller.

7EstĂ©e Lauder – Lash Primer Plus
wimper serum
Bron:cosmopolitan.com Beeld:google

Geef een reactie

Deze heerlijke snack van vroeger is terug!

Deze dames vertellen de ergste afwijzingen van hun leven