Dit is het lekkere zusje van Doutzen Kroes, Doutzen, maar dan met een gezonder gewicht:

Doutzen Kroes is een Nederlands fotomodel. In 2005 brak ze internationaal door als model via de Victoria’s Secret modeshow. In 2011 speelde ze in een Nederlandse film haar eerste rol als actrice. Ze krijgt de laatste tijd een hoop kritiek op haar figuur. Die kritiek zou ze krijgen omdat ze te dun zou worden. Het lijkt ook alsof ze steeds magerder aan het worden is voor haar modellen-carriere. Maar ken je ook het zusje van Doutzen Kroes? Rens Kroes is gewoon Doutzen, maar dan met een maatje meer!

Het zusje van Doutzen Kroes

Daarom is het tijd om haar even voor te stellen! Rens werd vaste columnist voor het tijdschrift Glamour en verscheen regelmatig als deskundige in het programma RTL Boulevard. In 2014 verscheen haar eerste boek, Powerfood, dat een bestseller werd. Daarna verschenen nog drie boeken van haar hand: Powerfood van Friesland naar New York, On the Go en Powerfood – The Party Edition. Dit is Rens:\

Tijd voor kiekjes!

En nog wat kiekjes

View this post on Instagram

Spannende tijden! De eerste producten van mijn foodline #gucot staan op mijn webshop Powerfoodies Market @powerfoodies & ik heb gisteravond samen met friends & fam de eerste aflevering van ‘It Takes 2’ gezien 🙈🎶 Een jaar geleden werd ik gevraagd om mee te doen aan het programma en omdat ik het heerlijk vind om muziek te maken en te zingen + dat ik het zie als een enorme uitlaatklep, heb ik hier dus volmondig 'ja' op gezegd. Het is voor mij een enorme ervaring en ik merk zodra ik hier mee bezig ben, dat ik de werkzaamheden van mijn twee bedrijven even wat los kan laten en alles van mij af kan schudden. Het voelt ontzettend gek om me voor miljoenen mensen zo kwetsbaar op te stellen (maar kwetsbaar is het nieuwe krachtig). Maar goed, ik doe het en ik ben trots. Als je het leuk vindt om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat bekijk dan mijn nieuwe video. Ik heb het net op YouTube geüpload. Link in bio & stories. Veel kijkplezier! Liefs en een dikke tút, Rens | 📷: @emmapeijnenburg

A post shared by Rens Kroes (@renskroes) on

En meer..

View this post on Instagram

HAPPY GUT = HAPPY YOU! 💩 (NL tekst in comments) Your gut is the foundation of your body. It’s where nutrients are digested and absorbed, your immune system recovers here and it even plays an important role in determining your mood and maintaining your hormonal balance. The more I learn about the ‘world’ of the gut, the more I am convinced that taking care of it is truly essential. Scientific research has shown that our brains and our guts are closely linked through the elaborate network of neurons, chemicals and hormones that determine not only how hungry we are, but also how we experience stress, sadness and even anger. Think about it: being nervous or upset can cause a stomach ache, can’t it? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Happy gut = Happy brain, and vice versa. In other words, taking care of your gut is one and the same as taking care of yourself. One side of this is omitting certain foods from your diet that you are sensitive to, and eating slowly and mindfully. And the other side is being kind to yourself and making sure that you take the time to relax. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Here is my checklist for a healthy gut: • Avoid stress • Choose fermented food like sauerkraut, kombucha, tempeh and (raw) kefir • Eat enough fiber • Drink a lot of water (also good with #gucot @powerfoodies apple cider vinegar) • Be active • Chew your food thoroughly • Supplement your diet with magnesium, probiotics, aloe vera and psyllium husks How do you take care of your gut? Let me know in the comments below 😉

A post shared by Rens Kroes (@renskroes) on

Nog eentje dan!

Geef een reactie

Hoelang draag jij een 0nderbroek? Dit is het (bizarrre) gemiddelde:

Komt er toch nog dan een 2e zomer? Dit is wat het weer gaat doen in september: