Komt er toch nog dan een 2e zomer? Dit is wat het weer gaat doen in september:

De paar weken terug hebben we het heetste weer gehad ooit in Nederland. Temperaturen boven de 40 graden waarbij je voor de ventilator moest zitten of in het water moest liggen. Anders was het gewoonweg niet uit te houden. En zoals altijd kan het in Nederland niet gewoon normaal weer zijn, zo rond de 30 graden voor een paar weken. Nee, we gingen van 40 naar 20 in een paar dagen tijd. Maar de aankomende dagen lijkt het weer heerlijk zomerweer te worden. Maar hoe zit dat in september?

Het weer in september

We moeten je helaas terleurstellen. Het grootste deel van de weersites voorspellen en snelle daling naar de 16 graden in september met nat regenweer. Huilen! Maarrr, de aankomende dagen dus maar even extra genieten!

Geef een reactie

Dit is het lekkere zusje van Doutzen Kroes, Doutzen, maar dan met een gezonder gewicht:

Het bizarrre verhaall achter de alleenstaande moeder uit ‘Steenrijk, Straatarm’