Gewoon even 8 foto’s van honden die besloten een wesp op te eten:

Een wespensteek is gewoonlijk ongevaarlijk bij een hond. Vaak worden honden gestoken in de bek, omdat de hond naar de wesp/bij hapt. Wanneer de hond deze te pakken heeft kan de wesp of bij gaan steken. In sommige gevallen geeft de hond een allergische reactie op de wespensteek. Op dat moment kan er een zwelling in de bek ontstaan, en dat geeft nogal een gek gezicht!

Honden die wespen opeten

Het is uiteraard verstandig om even de dierenarts te bellen of om zelfs even langs te gaan wanneer dit voorkomt. Maar wanneer je dan gerust bent is een foto ook wel op zijn plaats. Het ziet er namelijk hilarisch uit:

Geef een reactie

Hoe Eva Jinek haar boezem voorbereid voordat ze 0p TV komt:

Dit waren dus de populairste vakantiebestemmingen van tokkies deze zomer!