Een enorme ‘stierensperma-explosie’ nadat brand uitbreekt in koeienfokkerij.

Voor duizenden euro’s stierensperma ging in vlammen op nadat er brand uitbrak in een kunstmatige inseminatie-installatie in Australië. Toen de brandweer op 17 september ter plaatse kwam bij Yarram Herd Services in de staat Victoria stond het gebouw helemaal in brand. Ze hadden meer dan twee uur nodig om de brand onder controle te krijgen.

In de brand gingen ongeveer 100 cilinders gevuld met stierensperma verloren. De vloeistof in de cilinders zette snel uit en de doppen van de tanken vlogen er naar verluidt letterlijk af, waardoor de projectielen naar alle kanten afgevuurd werden. Brandweercommandant Chris Loeschenkohl legde uit: “Dus kozen de brandweerlieden voor de verdedigende aanpak, want er waren ook LPG-tanks op het naastgelegen domein, en ze leverden geweldig werk.”

De enorme verwoesting zou een nefaste invloed hebben op de veeboeren in de omgeving, want in het bedrijf lag voor twintig jaar stierensperma opgeslagen. De cilinders zelf zijn per eenheid 500 tot 1.000 Australische dollar waard, maar het sperma erin varieert in prijs.

Geef een reactie

Maak kennis deze met 31-jarige man die ‘extreem verliefd’ is op 91-jarige vriendin en ze hebben rare fetisjen

Famke Louise laat niets aan je verbeelding over met deze mooie bikini foto