Dit moet dus wel de meest domme jongen van Nederland zijn: “Hoeveel letters heeft het alfabet?”

Harm den Besten is een Radio DJ bij Slam FM. Je weet wel dat radiostation waar je eigenlijk nooit naar luistert maar misschien wel kent van de immens populaire Bram Krikke. De video’s op YouTube in de serie ‘Bram in de buurt’ scoren altijd ontzettend goed en dus dacht collega Harm dat het ook wel een goed idee zou zijn om een YouTube-kanaal te beginnen. Op het moment van schrijven heeft hij 874 abonnees. Dat zijn er maar 165.000 minder dan Bram Krikke!

De chicks zijn slimmer!

In de serie ‘Chicks & Mannen’ gaat Harm de straat op om te onderzoeken wie er nou slimmer zijn: de chicks of de mannen.

Geef een reactie

Vader en zoon brengen effe gezamenlijk een ode aan ketamine

Eva Jinek over de slang van onze Freek Vonk ‘Hij is gigantisch!’