Nog meer ‘Wijnen’, Martien Meiland gaat dus dit programma presenteren:

Martien Meiland is een ware hit met zijn programma over Chateau Meiland, iedere uitzending weet hij half Nederland te trekken. Logisch dat programma makers op Martien zitten te azen om hem te strikken voor meer. En dat is gelukt. Vanaf 23 oktober gaan we de markante man nog meer zien op de televisie en ook dit belooft uiteraard weer een ware hit te gaan worden.

Martien Meiland als presentator

Hij gaat het programma ‘Cash or Trash’ presenteren. In deze SBS-show kunnen mensen bijzondere objecten laten taxeren door professionele handelaren. Martien legt het even uit, dat belooft weer flink chaotische tv te worden:

Geef een reactie

PostNL reageert effe snoeihard op gefrustreerde gamer:

Foto’s: Dit is dus de bloedhete, kersverse 28 jaar jongere(!) vrouw van DJ Tiësto