PostNL reageert effe snoeihard op gefrustreerde gamer:

Wanneer je naar de webcare van grote bedrijven kijkt zoals CoolBlue, Lidl en Bol.com zie je dat er aardig wat moeite en tijd in gestoken wordt. Dat is ook één van de redenen dat deze bedrijven het zo goed doen. Maar bij PostNL kunnen ze soms wat minder klantvriendelijk reageren, en dat is wel te begrijpen gezien de bizarre klachten die binnen komen. Deze gefrustreerde huil-gamer bijvoorbeeld. Hij besloot even zijn klacht openbaar op Twitter te plaatsen.

PostNL pakt je terug

Maar PostNL heeft, zoals we weten, ook geen blad voor de mond op social media. Zo nu en dan van je af bijten bij dit soort types vinden we dan ook helemaal goed:

Geef een reactie

Stront spuit dus uit het toilet terwijl 18-jarige Lotte erop zit ‘Het kwam bijna tot aan het plafond’

Nog meer ‘Wijnen’, Martien Meiland gaat dus dit programma presenteren: