Dit ging er dus allemaal mis tijdens Temptation Gossip

De tv-wereld ziet er misschien glamoureus uit, maar niets is minder waar. En zeker niet tijdens de opnames van Temptation Gossip. Zowel de deelnemers als presentator Ferry Doedens gaan behoorlijk vaak de fout in.

Het nieuwe seizoen van Temptation Gossip begon dit jaar met een nieuwe presentator: Ferry Doedens. En hij bracht meer dan genoeg hilariteit met zich mee. Zo ging het niet altijd even goed met de presentatietekstjes, maar werd hij ook regelmatig aangevallen voor de naaktkat van Pommeline. Hierdoor konden Shirley, Quentin, Shané, Yasmin, Sam, Daniëlle, Channah, Stuwey, Thomas, Damian, Fabrizio en Pommeline ook niet altijd een recht gezicht houden. Kortom: lachen, gieren, brullen.

Temptation Gossip heeft meerdere hoogtepunten gekend en één daarvan was zeker de laatste aflevering met Pommeline. De blondine vertelt openhartig over hoe Fabrizio haar bedroog, het bizarre diner dat ze had met hem en verleider Julia én de nieuwe liefde in haar leven.

Geef een reactie

EOTB-Harrie en Temptation-Danicio met elkaar op de vuist

Telefoon van onze André Hazes vol met ´pikante´ kiekjes