EOTB-Harrie en Temptation-Danicio met elkaar op de vuist

De staredown tussen Harrie uit Ex On The Beach en Danicio uit Temptation Island verliep net even wat anders dan de bedoeling was. De twee realitysterren klapten elkaar tijdens de perspresentatie voor Boxing Influencers in Almere.

Het gevecht tussen Danicio en Harrie vond iets eerder plaats dan de bedoeling was. De twee vlogen elkaar in de haren tijdens de perspresentatie van Boxing Influencers. Het begon met de Temptation Island-man die een kopstoot gaf aan Ex On The Beach-ganger. Dit pikte Harrie niet en deelde gelijk rake klappen uit. Gelukkig waren er genoeg mensen aanwezig om het gevecht op te breken en het te behouden tot het daadwerkelijke evenement op 26 oktober.

Danicio werd bekend door zijn deelname aan Temptation Island, waarin hij te zien was als verleider. Hij was de énige succesvolle deelnemer en wist het hart van Rodanya op hol te laten slaan. Alleen een kusje was te horen in de serie, maar later leek het erop dat er toch iets meer was gebeurd tussen de twee. Harrie is de dekhengst van het EOTB-huis en papte aan met alle vrouwelijke realitysterren die aanspoelden op het strand. Het wordt binnenkort knokken tussen de twee, maar wie gaat er met de winst vandoor?

Geef een reactie

Albert Heijn reageert prachtig op een klacht over té harde avocado´s:

Dit ging er dus allemaal mis tijdens Temptation Gossip