Martien Meiland maakt mede kandidaat dus he-le-maal kapot in Ranking The Stars

Kasteelheer Martien Meiland zorgt er bijna in zijn eentje voor dat campingzender SBS 6 nog enig bestaansrecht heeft. Het programma Chateau Meiland waarin we hem en zijn familie op een Frans landgoed kunnen volgen scoort namelijk ontzettend goed. Maar Martien schnabbelt ondertussen ook lekker bij concurrent RTL 5. Hij is namelijk één van de deelnemers aan Paul de Leeuw’s Ranking The Stars.

Martien Meiland is kei- en keihard!

Op de vraag wie het eerste naar de plastisch chirurg zou stappen, is Martien keihard. Hij denkt dat Tim wel een bezoekje mag brengen aan de dokter: “Liefs vandaag dan morgen. (…) Als je zo uit een baarmoeder komt. Daar kan Tim ook niks aan doen.” Fragment vanaf minuut 37.16!

Geef een reactie

Bizarrre ruzie tussen vader en dochter in ‘Het Spijt Me’ om hoerige selfies

Ook onze Maxima gaat voor nieuwe look met fris kapsel: