Nieuwe gruwelijke horrorfilm op Netflix, die wil je echt zien!

In the Tall Grass is een Canadese horror-dramafilm uit 2019, geschreven en geregisseerd door Vincenzo Natali en met in de hoofdrol Patrick Wilson. Het is gebaseerd op de gelijknamige novelle van Stephen King en Joe Hill uit 2012. Op 7 mei 2018 kondigde Netflix aan dat het boek verfilmd zal worden. De film zal geregisseerd worden door Vincenzo Natali die ook het scenario schreef en wordt geproduceerd door Steve Hoban, Jimmy Miller en M. Riley. En de Trailer is nu dan eindelijk uit!

In The Tall Grass op Netflix!

Mocht je dus van zenuwslopende horrorfilms houden, dan is dit iets voor jouw. Vanaf 4 oktober kun je hem bekijken op Netflix:

Geef een reactie

Ook onze Maxima gaat voor nieuwe look met fris kapsel:

Albert Heijn reageert prachtig op een klacht over té harde avocado´s: