Ook onze Maxima gaat voor nieuwe look met fris kapsel:

Maxima moet toch wel een van de mooiste Koninginen zijn ter wereld. Willem is onlangs voor een compleet nieuw uiterlijk gegaan met een flinke Viking baard. Dat beviel behoorlijk bij de media. En natuurlijk kan de Koningin hier natuurlijk niet achterblijven. Dus is ze nu voor een iets frissere look gegaan en heeft er zo’n 30 á 40 centimeter af laten knippen. Of ze nu een oerhollands kortpittig kapseltje heeft? Gelukkig nog nét niet!

Nieuwe kapsel van Maxima

Maar haal er nog eens dezelfde lengte af, verf het rood, groen of paars, doe er wat gel in en ook Maxima lijkt op de gemiddelde Nederlandse vrouw van 50+. Gelukkig is het nog niet zo ver:

Geef een reactie

Martien Meiland maakt mede kandidaat dus he-le-maal kapot in Ranking The Stars

Nieuwe gruwelijke horrorfilm op Netflix, die wil je echt zien!