Telefoon van onze André Hazes vol met ´pikante´ kiekjes

De relatiebreuk tussen André Hazes en zijn Monique is nog maar net afgewend, of het volgende schandaal lijkt zich al aan te dienen. Want de zanger blijkt wel heel wat pikante kiekjes op zijn telefoon te hebben na nader onderzoek…

Dat blijkt tijdens de uitzending van Koffietijd. Hier mogen de presentatrices altijd door de telefoon van de gast scrollen, maar wat Quinty Trustfull nu aantreft: heel wat blote mannen. ‘Ik zie heel veel foto’s van redelijk blote mannen. Leg uit’, vraagt ze dan ook aan André.

Grap
André grapt: ‘Ik denk: ik ga dit maar proberen nu dan.’ Maar al snel komt hij met de échte verklaring. ‘Nee, ik zal het eerlijk uitleggen. Ik heb met Bas Smit, ik stuur altijd dit soort foto’s naar hem en dan bewerk ik ze ook nog, tenminste die laat ik dan bewerken, dat hij dan ook onderdeel van de foto is.’ De twee zitten elkaar dan ook heel de dag te stangen, verklaart Hazes.

Middelvinger
Maar naast de blote mannen, zijn er ook vooral foto’s van zijn zoontje terug te vinden. Ook mét opgestoken middelvinger. ‘Dat vind ik het leukste wat er is’, aldus André. ‘Weet je wat leuk is aan de keukentafel? Van Monique mag hij dit niet en van mij moet ‘ie he. Nee, nee, helemaal niet. Maar hij heeft het nu ontdekt en hij weet dat het slecht is. We hebben ook afgesproken dat ‘ie het alleen naar mij mag doen.’ Het is volgens hem dan ook echt een grapje tussen vader en zoon.

Bron: Boulevard

Geef een reactie

Dit ging er dus allemaal mis tijdens Temptation Gossip

Maak je borst dus maar nat! Deze winter wordt de koudste in 100 jaar!