VIDEO: De nieuwe, 160 meter lange, wildwaterbaan in Zandvoort is nu open:

In 2018 werd bekend gemaakt dat Center Parcs Zandvoort voor 140 miljoen euro vernieuwd zal worden. De cottages, het hotel, de Aqua Mundo en de Market Dome krijgen een nieuw uiterlijk. Ook zou er een wildwaterbaan op het park gebouwd worden. Deze zal in september 2019 geopend worden. En dat is nu. Sinds 2 dagen is de wildwaterbaan open en de eerste beelden zijn gemaakt. We kunnen je vast vertellen dat het behoorlijk tof is!

Nieuwe wildwaterbaan in Center Parcs Zandvoort

De nieuwe baan is 160 meter lang en er wordt ieder uur meer dan 2,4 miljoen liter water doorheen gepompt. Onderweg kun je waterkanonnen, waterbubbels, watervallen en warme en koude luchtstromen tegenkomen. En dat ziet er dus zo uit:

Geef een reactie

Villa met volledig wildwaterpark staat nu te koop voor een klein spotprijsje!

Dit is de vriendin van onze Martin Garrix, en ze is oogverblindend mooi: