Villa met volledig wildwaterpark staat nu te koop voor een klein spotprijsje!

Een eigen wild waterpark in je tuin, wie wil dat nu niet? Een bewoner uit Dallas (Texas, Amerika) dacht weet je wat ik bouw gewoon een dikke villa met een wild waterpark. Echter wil hij er nu van af, en kan jij het kopen voor slechts 28 miljoen dollar. Koopje, toch?! Voor die 28 miljoen dollar krijg je wel wat. De villa is maar liefst 3,5 km2 groot en totaal grote van het landgoed is een duizelingwekkende 18 km2. Zo hé! De villa is voor de rest uitgerust met tien slaapkamers, twee bioscopen, bowlingbaan, fitnessruimte, NBA All-Star basketbalveld en uiteraard het thematische wildwaterpark. Het wildwaterpark heeft maar liefst drie glijbanen, twee dichte en één open.

Villa met waterpark kopen?

Daarnaast is er ook een lazy river die door een spookachtige grot gaat. En als dat nog niet genoeg is, is er ook een kabelbaan en een 4,5 meter hoge duikplank. Dus waar wacht je nog op en schrijf die cheque.

Geef een reactie

Dit is dus de bloedmooie dochter van onze Johan Derksen:

VIDEO: De nieuwe, 160 meter lange, wildwaterbaan in Zandvoort is nu open: