Casanova wordt dus voor het oog van heel Nederland snoeihard afgewezen

Oud maar goud! Het is tijdens de winterdagen drukker dan ooit bij het Top 2000 Café in Hilversum. De wachttijden bij het café op het Mediapark lopen zondagavond op tot acht of negen uur. ,,Dat hebben we nog niet eerder gezien”, aldus een woordvoerder van de NPO. Het tijdelijke café, in 2010 voor het eerst te bezoeken, is gevestigd in het instituut. Radio 2 zendt er elk jaar de jaarlijkse NPO Radio 2 Top 2000 uit. Er kunnen 150 mensen tegelijkertijd in het café. En één daarvan had een erg pijnlijk blauwtje opgelopen. Kun jij raden wie?

Pijnlijk, maar het viel te proberen

Het lijkt zo’n mooi idee… Het Top 2000-café in en als je vol in beeld bent zoen je je crush even vol op de mond. Ach ja, het viel te proberen toch?

Geef een reactie

Foto’s: Dit is dus de beeldschone dochter van Danny de Munk!

Geloof het of niet, maar Udo de Beatboxer heeft een spetter van een vriendin gescoord: