Efteling reageert dus écht snoeihard op zeiksnor met klacht:

We zien hier regelmatig prachtige reacties voorbij komen van webcare medewerkers die voor bedrijven werken op social media. Ze behandelen de openbare klachten bijvoorbeeld. Zo heeft de Efteling natuurlijk ook een team op social media om alles te verwerken. Hennie wil graag voordringen in de rij omdat zijn vrouw last heeft van haar rug. Dit mocht niet en hij zou nog wat woordjes naar zijn hoofd gekregen hebben. Daar zullen vast geen lieve woordjes van Hennie zelf aan vooraf gegaan zijn!

Efteling is klaar met Hennie

En nu gaat het om een reactie van de Klantenservice. Of die van de Efteling zelf is, natuurlijk niet. Zolang Hennie zelf maar wél gelooft dat het van de Efteling afkomstig is en hij daar nooit meer terugkomt met zijn azijn:

Geef een reactie

Luc brengt ex Melissa iedere maand effe alimentatie alsof het een prijsuitreiking is!

Foto’s: Dit is dus de beeldschone dochter van Danny de Munk!