Muzikant heeft dus een geniaal antwoord op oproep van restaurant om ‘gratis muzikanten’!

We weten allemaal dat het niet erg gaat lonen wanneer je een muziek-studie gaat doen. Tenmintse, voor de meeste niet. Het kan natuurlijk ook erg goed uitpakken wanneer je wél doorbreekt. Maar die kans lijkt erg klein te zijn. Muzikale genieën als Famke Louise en Rapper Sjors zijn je namelijk al voor. Maar wil je toch rondkomen als muzikant, dan moet je het hebben van kleine optredens in restaurants en barretjes. Wat natuurlijk ook erg tof kan zijn.

Restaurant zoekt gratis muzikant

Maar wat blijkt, veel restaurants en barretjes betalen maar bar weinig. En soms zit er zelfs een tussen die je gewoon gratis wil… inhuren? Deze muzikant laat de restauranteigenaar even weten hoe stom dat eigenlijk klinkt:

Geef een reactie

EOTB-Lena dus onherkenbaar na nieuwe cosmetische ingrepen:

Luc brengt ex Melissa iedere maand effe alimentatie alsof het een prijsuitreiking is!